Boekpresentatie ‘Nestvlinders’ van Sabine van den Berg


Event Details


Persbericht

Na de boekpresentatie van ‘Nestvlinders’ in Amsterdam (op 25 januari met Arjan Peters) opent de Groninger Forum Bibliotheek de poëzieweek met Sabine van den Berg. Ook hierbij bent u van harte uitgenodigd.

In de Poëzieweek starten we met deze bijzondere Naked Lunch Extra waar schrijfster Sabine van den Berg niet zomaar te gast is. De boekpresentatie van haar poëziedebuut Nestvlinders én feestelijke opening van de gelijknamige tentoonstelling vinden plaats tijdens deze Naked Lunch Extra.

Arjan Peters, redacteur en literatuurcriticus van de Volkskrant, is aanwezig om het eerste exemplaar van Nestvlinders in ontvangst te nemen. Natúúrlijk gaat Rense Sinkgraven Sabine ook interviewen over haar poëziedebuut en de tekeningen die ze bij haar eigen gedichten heeft gemaakt. Tijdens de opening is er gelegenheid het boek Nestvlinders te kopen. De tentoonstelling Nestvlinders is van 31 januari tot 1 maart te zien in onze bibliotheek aan de Oude Boteringestraat.

Eerder heeft Sabine van de Berg (1969) naam gemaakt als romanschrijfster. Zij publiceerde o.a. Dingen die niet mogen en Zien Horen Zwijgen. Met die laatste trilogie werd ze in 2018 genomineerd voor het Beste Groninger Boek.

Locatie: Groninger Forum Bibliotheek, Oude Boteringestraat 18, Groningen
Aanvang interview ‘Naked Lunch’ met Rense Sinkgraven: 12.15 u – 13.15 u. Toegang gratis.

Reageren is niet mogelijk