Jubileum SLAG

 

Stichting Literaire Activiteiten Groningen (SLAG) bestaat in maart tien jaar! Dat wordt gevierd op de laatste dag van de Boekenweek, zondagmiddag 31 maart. Het jubileum wordt ingezegend met een korte terugblik, de bekendmaking van een nieuwe identiteit en de presentatie van een nieuw project. Iedereen is van harte welkom om te komen proosten op nog tien jaar met het beste voor schrijvers en hun lezers.

Als vanouds worden ook de prijzen voor Het Beste Groninger Boek uitgereikt. Presentator Jelte Posthumus interviewt, net als vorig jaar, de genomineerde auteurs. Er worden prijzen uitgereikt in de categorieën fictie en non-fictie. De muziek wordt verzorgd door de Groningse Swinder.

Iedereen is zondag 31 maart van harte welkom in de Groninger Forum Bibliotheek aan de Oude Boteringestraat 18. Om 14.30 uur gaat het programma van start met het jubileummoment en worden de nieuwe identiteit en het project bekendgemaakt. De prijzen voor het Beste Groninger Boek 2019 worden vanaf 15.45 uur uitgereikt en het programma wordt afgesloten met een jubileumborrel.

Reageren is niet mogelijk