Mengvoer met Levi Weemoedt & Follow the Money

Op dinsdag 5 februari presenteert internetbureau Goldmund Wyldebeast & Wunderliebe ‘Mengvoer’ in het Grand Theatre. Een avondvullend programma over Lévi Weemoedt, Follow the Money en alles wat daar tussenin zit.Wat is Mengvoer?
2 sprekers, 2 onderwerpen, 0 samenhang? Sprekers over onderwerpen die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben gaan samen met het publiek op zoek naar een gemeenschappelijke basis. Twee sprekers krijgen ieder 30 minuten voor hun eigen verhaal, zonder dat ze een verbinding met elkaar maken. Na afloop gaan de sprekers en het publiek met elkaar in discussie en borrelen er nieuwe ideeën op, die alle kanten op kunnen gaan.

Lévi Weemoedt Ft. Levi Weemoedt
Dichter en literaire popster Lévi Weemoedt was in de jaren ’70 en ’80 zeer populair met zijn eigenzinnige en ironische schrijfsels, gekenmerkt door een inktzwart wereldbeeld in combinatie met galgenhumor. Zijn nieuwe bundel ‘Pessimisme kun je leren’ was het geschenkboek van de afgelopen decembermaand.

Follow the Money. Ft. Eric Smit
Onderzoeksjournalist Eric Smit van Follow the Money werd in 2017 verkozen tot journalist van het jaar voor zijn onderzoek dat leidde tot de val van VVD-partijvoorzitter Henry Keizer. Maar Eric was ook ooit professioneel squasher en De Slimste Mens (2015/2016).
Toegangskaartjes kosten €8,5 en zijn online verkrijgbaar. De avond begint om 19.30 uur in het Grand Theatre aan de Grote Markt te Groningen.

Reageren is niet mogelijk